Häbels Catering –

Mad lavet fra bunden

Häbels Catering er en cateringvirksomhed med sans for detaljer, god smag og høj kvalitet. Vi stræber efter at lave inspirerende og nytænkende mad til alle vores kunder. Vi sørger altid for at bruge sæsonens mest friske råvarer, så du altid er garanteret en god smagsoplevelse og mad i højeste kvalitet.

Vores store passion er mad. Derfor kan du også altid forvente, at alt vores mad bliver lavet fra bunden.

Vi har gennem mange år leveret kvalitetsmad til både store og små begivenheder. Derudover er vi også stolte over at være madleverandører til flybranchen. Her har vi haft æren af, at serverer for bl.a. Kongehuset, statsministeriet og diverse forretningsfolk.

Mad til forskellige events

Häbels Catering tilbyder cateringservices til både store og små begivenheder. Når du vælger Häbels Catering, vælger du kvalitet og god smag. Vi bruger kun de bedste og mest friske råvarer, som sæsonen har at byde på, når din mad skal tilberedes. Vi stræber altid efter at give dig og dine gæster den bedste smagsoplevelse.

Vores team består af passionerede kokke, der brænder for at lave mad. Derfor tilbyder vi kun mad, der er lavet fra bunden af. På den måde kan vi altid sørge for, at du får den bedste smagoplevelse i højeste kvalitet. Har du brug for en cateringvirksomhed med sans for detalje og god smag, så kontakt os og høre mere. Vi glæder os til at modtage din bestilling.

En erfaren virksomhed

Giver de gode resultater

År i branchen