Hovedret & Buffet

Herunder finder I et udvalg af vores hovedretter & buffet.

Gælder ved minimum 15 kuverter. Ved selskaber på færre end 15 tillægges kuvertprisen 25 kr. pr. person

  • 1 slags kød inkl. 1 x kartoffel, 1 x sauce, 2 x blandet salat og/eller lunt tilbehør 214 kr. pr. person
  • 2 slags kød inkl. 1 x kartoffel, 1 x sauce & 2 x blandet salat og/eller lunt tilbehør 234 kr. pr. person
  • 2 slags kød inkl. 2 slags kartoffel, 1 slags sauce & 3 x blandet salat og/eller lunt tilbehør 269 kr. pr. person
  • 3 slags kød inkl. 2 slags kartoffel, 2 slags sauce & 3 x blandet salat og/eller lunt tilbehør 319 kr. pr. person
  • 3 slags kød inkl. 3 slags kartoffel, 2 slags sauce & 3 x blandet salat og/eller lunt tilbehør 359 kr. pr. person

Brød & smør – +15 kr. pr. person
Dressing – +7 kr. pr. person

SAMMENSÆT SELV JERES MENU

Kød

  1. Helstegt oksefilet med friske urter
  2. Svampefyldt unghanebryst
  3. Braiserede svinekæber
  4. Oksemørbrad (+10 kr. pr. person)
  5. Langtidsstegt kalkuncuvette
  6. Fyldt svinemørbrad med pesto & serrano
  7. Kalvefilet med friske urter
  8. Ostefyldt kyllingebryst med bacon
  9. Marineret, langstidsstegt skinke
  10. Kalveculotte med friske urter
  11. Citron & timian marineret svinekam
  12. Urtemarineret unghanebryst

Kartofler

  1. Små ristede kartofler med urter
  2. Kartoffelgratin smagt til med trøffel
  3. Flødekartofler med hvidløg & muskat
  4. Knuste kartofler med parmesan, hvidløg & persille
  5. Små, kogte kartofler med persille & flagesalat
  6. Bagt mos med rosmarin & bacon
  7. Kartoffelgratin med ost
  8. Urtepaneret kartoffelgratin
  9. Marineret kartoffelsalat med citron, spinat, parmesan & mandler
  10. Klassisk kartoffelsalat

Sauce

  1. Champignonsauce
  2. Whiskysauce
  3. Rødvinssauce
  4. Pebersauce
  5. Paprikasauce
  6. Bearnaise
  7. Skysauce (lavet på sky fra det valgte kød)

Lunt tilbehør

  1. Grillede forårsløg
  2. Lynbagte tomater
  3. Selleripuré
  4. Smørdampede grøntsager
  5. Bagte løg med balsamico
  6. Honningbagte rodfrugter
  7. Ristede svampe
  8. Bønner i baconsvøb

Salater

Kom gerne med ønsker ellers sammensætter vi lækre blandede salater af årstidens grønt

BUFFET 4 (AMERIKANSK)

  • Spareribs med chilijam
  • Grillet, ølmarineret flanksteak
  • Spicy hotwings
  • Majskolber med smør
  • Sweet potato mash
  • Halve bagekartofler med urtecreme
  • Coleslaw
  • 1 blandet salat af årstidens grønt
  • Æbletærte med vaniljecreme

289 kr. pr. person

BUFFET 5 (ITALIENSK)

  • Vitello tonnato
  • Bruchetta med tomat & mozzarell
  • Urtemarinerede kyllingelår
  • Helstegt porchetta med oliven
  • Bagte kartofler med rosmarin & olie
  • Auberginelasagne med mozzarella
  • Tomatsalat
  • Pastasalat med parmesan & soltørrede tomater
  • Focaccia med rosmarin & hvidløg
  • Panna cotta med hindbærcoulis

304 kr. pr. person

Wienerschnitzel mit alles

250 g wienerschnitzel af kalv serveres med brasede kartofler, smørdampede ærter, wienerdreng & smørsauce smagt til med kapers & løg

249 kr. pr. person

HOVEDRET 1

Ølbraiserede svinekæber serveret med grov, bagt kartoffelmos, glaserede perleløg, stegte svampe samt skysauce

199 kr. pr. person

HOVEDRET 2

Stegt flæsk med persillesauce, kogte kartofler & rødbeder

199 kr. pr. person

HOVEDRET 3

Mørbradgryde med pølser og svampe, ristede kartofler eller ris samt mormor salat

199 kr. pr. person

HOVEDRET 4

Kalvesteg stegt som vildt med kogte kartofler, råsyltede tyttebær & waldorfsalat

199 kr. pr. person

HOVEDRET 5

Svinekam med sprøde svær, kogte kartofler, skysauce samt syltede asier & agurker

199 kr. pr. person

Og mange andre lækre klassikere – kontakt os gerne med specifikke ønsker

Skal vi stå for jeres næste arrangement?

Book en tid

Kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud på telefon: 3022 2797 , email: kontakt@habels.dk eller brug kontaktformularen nedenunder til bestilling.

BEMÆRK AT BESTILLINGER I KONTAKTFORMULAREN IKKE ER GÆLDENDE FØR END I HAR MODTAGET SKRIFTLIG BEKRÆFTELSE