Mad ud af huset til enhver lejlighed

Høj kvalitet, god smag, friske råvarer – Vi leverer catering til både private og erhverv

Høj kvalitet

God smag

Friske råvarer

Catering firma i Brande til private og firma arrangementer 

Häbels Catering laver inspirerende, nytænkende og høj-kvalitets mad af friske råvarer med sans for detaljer og god smag.

Vi leverer primært mad til små og store private arrangementer. Men også til flybranchen herunder privatfly, der transporterer blandt andet landets forretningsspidser, kongehuset & statsministeriet.

Vi er serviceminded og går op i at vores mad har en konsistent god smag. Vores kunder har været tilfredse med vores service og den gode smag vi har leveret for dem.

Anmeldelse fra vores tidligere kunder

Kæmpe stor anbefaling til Häbels Catering. Vi brugte dem til vores Bryllup hvor der blev leveret mad af høj kvalitet, fantastisk smag og der var kræset for deltaljerne med et flot æstetisk anretning. Vi blev mætte. Man bliver mødt af imødekommende personale som Kokken Camilla Häbel, der lytter til ens ønsker og behov og hun får hurtigt et indblik i hvad man ønsker og får sammensatte den bedste menu. Vi bruger Häbels Catering til både stor og små lejligheder. En stor ros til Häbels Catering for deres professionalisme og passion for levering af god mad.

Charlotte Haubjerg anbefaler Häbels Catering.

Max point til Häbels Catering, ? har i weekenden nydt den lækreste helstegt pattegris ?serveret med 3 skønne salater ???og fyldte bagekartofler / flødekartofler. ??Samt ikke mindst 2 lækre kager til desserten. ?Alt var helt i Top, der var rigtig meget mad. Alt fra bestilling, opfølgning og levering er top professionel . ?Giver de varmeste anbefalinger. Helt klar alle pengene værd?? Tak for dejlig mad ?

Ulla Thomsen anbefaler Häbels Catering

Vi fik stjerneskud i går og de smagte fantastisk, og de så også virkelig dejlige ud skøn oplevelse som altid, det er altid rigtig god mad man får der fra. Kan kun anbefales 10 ud af 10 stjerner her fra ?

Kenneth Mogensen anbefaler Häbels Catering.

Fantastisk nytårsmenu. Alle retter smagte helt suverænt. Glæder mig allerede til at bestille derfra igen.

Kristian Strandsbjerg Gregersen anbefaler Häbels Catering.

Virkelig lækkert and her til aften mega mørt og go smag ? mange stjerner fra os

Anne Husum anbefaler Häbels Catering

Vi har nydt en usædvanlig- lækker - vel smagende- indbydende påske frokost- fra Hæbels Catering - hvor der var rigeligt mad Vi -Brande- Lind -Århus- gæster -giver dig den bedste anbefaling- ???

Kamma Bundgaard anbefaler Häbels Catering.

Super fantastisk oplevelse?? Rigtig lækker og velsmagende weekend menu. Mange forskellige smagsoplevelser som sammensat gav en mega god kombination. Absolut ikke sidste gang vi handler ved Habels catering - 5 stjerner herfra ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Carsten Jørgensen anbefaler Häbels Catering.

Helt igennem fantastisk mad og service til vores datters konfirmation?? Vi kunne selv være med til at sammensætte menuen lige efter den unge dames ønsker og så smagte det fantastisk 5/5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Birgit Mølsted anbefaler Häbels Catering.

Jeg har netop hentet mad hos Häbels catering, servicen var i top! Alt fra udlevering til bedst placering i bilen ?? maden er top prof pakket og nem at servere. Det dufter og gæsterne var ellevilde ????????

Thomas Meyer Hammershøj anbefaler Häbels Catering.

Skal vi stå for jeres næste arrangement?

Book en tid

Kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud på telefon: 3022 2797 , email: kontakt@habels.dk eller brug kontaktformularen nedenunder til bestilling.

BEMÆRK AT BESTILLINGER I KONTAKTFORMULAREN IKKE ER GÆLDENDE FØR END I HAR MODTAGET SKRIFTLIG BEKRÆFTELSE